Turystyka i kulinaria głównymi tematami konferencji w Dereniówce - Powiat Słubicki

Używamy plików cookies, aby pomóc w personalizacji treści oraz zapewnić bezpieczne korzystanie ze strony. Kontynuując, wyrażasz zgodę na gromadzenie przez nas informacji. Szczegóły znajdziesz w zakładce: Polityka prywatności.

Trudno o lepsze miejsce na spotkanie poświęcone turystyce i kulinariom niż słynna w całym regionie Dereniówka w Lubiechni Wielkiej, prowadzona przez niezastąpioną Grażynę Dereń.

W piątek zorganizowano tam konferencję, dotyczącą rozwoju obszarów wiejskich w oparciu o turystykę kulinarną. Przy wspaniałych smakołykach rozmawiano m.in. o współpracy organizacji związanych z turystyką i regionem, propozycjach budowy szlaków przyrodniczo-kulinarnych czy o tym, jak skutecznie wypromować turystyczne atrakcje. W spotkaniu uczestniczył także starosta Leszek Bajon. Dziękujemy za zaproszenie!

Udostępnij